Kontaktirajte nas
Natrag na blog

Uspješna priča – Camp Rehut s Murtera

Uspješna priča – Camp Rehut s Murtera

Imati pravog poslovnog partnera ponekada je od ključne važnosti za nastavak poslovanja. Brži i sigurniji put do izvora financiranja, povoljniji uvjeti kredita i dugoročna suradnja bile su osnovne točke poveznice između Campa Rehut i Liberfina.

Nakon što ih je tadašnja banka odbila za financiranje proširenja kapaciteta samog kampa, odlučili su se zatražiti stručnu pomoć. Imajući na umu da smo specijalizirani tim za upravljanje financijama i da imamo izgrađene odnose s bankama, obratili su se nama. Ubrzo smo im otvorili vrata druge banke koja je refinancirala postojeći kredit i odobrila novo financiranje.

Novo financiranje Camp Rehut je iskoristio za proširenje kampa. Novi kredit bio je povoljniji od prethodnog utoliko što je imao nižu kamatnu stopu i duži rok otplate. Baš onako kako odgovara poslovanju kampa i očekivanim rokovima povrata investicije. Na cijelom tom putu Liberfin je radio kompletnu komunikaciju s bankom i kompletnu dokumentaciju, uključujući izradu poslovnog plana i investicijske studije.

Sretni smo što ova suradnja traje i danas. Pružamo Campu Rehut svu potrebnu podršku u upravljanju njihovim financijama, ne štedeći naše znanje i vrijeme. Klijente doživljavamo kao poslovne partnere i pratimo ih u svim fazama njihovog poslovanja. Skupa gradimo njihovu priču o uspjehu.