Kontaktirajte nas
Natrag na blog

Uspješna priča – Cocktail bar Ogulin

Uspješna priča – Cocktail bar Ogulin

Kada krećete u potragu za poslovnim partnerom, tada tražite nekoga tko odgovara vašim ambicijama, entuzijazmu i vašim ciljevima. Takva sinergija dogodila se između Cocktail bara iz Ogulina i Liberfina. Cocktail bar je tražio partnera koji će vjerovati u njihovu viziju i brzo riješiti njihove zahtjeve. Namjera je bila u prvoj fazi preurediti kafić a u drugoj fazi urediti vanjsku terasu i dječje igralište koje se nalazi u sklopu ugostiteljskog objekta. Za sve to bilo im je potrebno optimalno financiranje.

Cocktail bar Ogulin

Kao i svako poduzeće koje se upušta u investiciju tako je i Cocktail bar razmišljao o mogućnostima dobivanja što povoljnijih uvjeta financiranja ali i sigurnosti da će njihov projekt zaživjeti.

Liberfin je preuzeo kompletnu brigu oko ishodovanja kredita, od predaje zahtjeva preko izrade poslovnog plana do isplate sredstava na njihov račun.

Za potrebe Cocktail bara izvrsna je bila ponuda Mikro zajmova HAMAG BICRO-a. Financiranje smo realizirali u dva navrata uz Mikro zajam do 25.000 eura. Kamata je izuzetno povoljna i kreće se od 0,5% do 1,5%, bez naknade za obradu kreditnog zahtjeva, bez učešća. Čak 30% iznosa kredita može se koristiti za obrtna sredstva.

Cocktail bar Ogulin terasa

Više detalja o HAMAG BICRO zajmovima potražite na sljedećim stranicama:

Mikro zajam do 25.000 eura

Mikro zajam do 50.000 eura

Mikro zajam do 25.000 eura samo za obrtna sredstva.

Danas kada je Cocktail jedno od omiljenih okupljališta u Ogulinu, sretni smo da smo bili dio ove uspješne priče. Izabrati poslovnog partnera nije lako. Treba paziti na mnogobrojne faktore ali svakako treba izabrati partnera koji će svojim znanjem i vještinama dugoročno osigurati uspjeh vašem poduzeću.

Ako se vaše poduzeće nalazi pred novim izazovima, kontaktirajte nas i brzo ćemo biti uz vas.