Kontaktirajte nas

Politika privatnosti i uvjeti korištenja osobnih podataka


Osobni podatak. Osobni podatak je svaka informacija koja se odnosi na identificiranu osobu, odnosno osobu koja se može izravno ili neizravno identificirati (npr. ime i prezime, adresa, broj telefona, adresa elektroničke pošte i sl.).

Podaci koje prikupljamo. Pristup web stranici www.liberfin.hr je slobodan i ne traži se registracija. Kontaktiranjem putem kontakt-obrazaca ili elektroničkom poštom ispunjavate svoje podatke (ime i prezime, e-mail adresa, broj telefona, tvrtka zaposlenja). Ti su podaci dostupni isključivo zaposlenicima tvrtke Liberfin d.o.o. kojima su upućeni u svrhu rješavanja vašeg upita. Osim njih dostupni su i tvrtci Avalon d.o.o. koja pruža uslugu hostinga i održavanja računalne mreže Liberfin d.o.o., te tehnički uređuje web stranicu www.liberfin.hr. Davanje vaših osobnih podataka je dobrovoljno. Ne obrađujemo više osobnih podataka no što je doista potrebno za odgovaranje na vaš upit.

U koju svrhu Liberfin prikuplja i obrađuje osobne podatke? Liberfin d.o.o. prikuplja i obrađuje osobne podatke u svrhu komunikacije s korisnikom, slanje obavijesti o uslugama putem e-maila.  

Zaštita vaših osobnih podataka. Liberfin d.o.o., poštuje vašu privatnost te obrađuje vaše osobne podatke pošteno i zakonito. Vaše osobne podatke spremamo u elektroničkom obliku te u svrhu zaštite primjenjujemo odgovarajuće tehničke, organizacijske i kadrovske mjere zaštite osobnih podataka i procedure kako bismo spriječili da se osobnim podacima ne bi neovlašteno pristupalo.

Poruke u elektroničkom obliku. Kad nam šaljete elektroničku poštu (e-mail) s vašim osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bez obzira na to radi li se o elektroničkoj pošti s pitanjem ili to činite putem kontakt obrazaca koji se nalaze na web stranici www.liberfin.hr, a koji nam dostavljate elektroničkom poštom, mi te podatke koristimo samo u svrhu ispunjenja vaših upita.

Brisanje i vaš pristup osobnim podacima. Vaše osobne podatke koje ste nam učinili dostupnima čuvat ćemo za vrijeme postojanja web stranice www.liberfin.hr. Ovlašteni ste u svako doba zatražiti obavijest o tome koje vaše osobne podatke imamo u našoj bazi elektroničke pošte, kao i zatražiti da sve ili neke osobne podatke izmijenimo ili izbrišemo. To ćete učiniti tako da putem kontakt adrese info@liberfin.hr dostavite obavijest s vašim zahtjevom. Ukoliko postavite jedan od takvih zahtjeva, uložit ćemo razumne napore da potvrdimo vaš identitet i spriječimo neautorizirani pristup osobnim podacima.

Dostavljanje osobnih podataka drugim primateljima. Vaše osobne podatke ne dostavljamo drugim primateljima. Međutim, na web stranici www.liberfin.hr pronaći ćete linkove na druge web stranice. Pravila zaštite privatnosti na tim portalima mogu biti drugačija od Pravila zaštite privatnosti na www.liberfin.hr Na našoj stranici možemo vam ponuditi i korištenje društvenih mreža tvrtke Liberfin d.o.o., (LinkedIn, Facebook) koje omogućavaju dijeljenje osobnih podataka. Stoga vas molimo da se upoznate s Pravilima zaštite privatnosti koja se primjenjuju na drugim web stranicama i na društvenim mrežama.

Ograničenje odgovornosti. Zaštitu podataka Liberfin d.o.o. uzima ozbiljno i poduzima razne mjere opreza kako bi osobni podaci bili zaštićeni. Nažalost, niti jedan prijenos podataka preko Interneta, ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran. Kao posljedica toga, iako Liberfin d.o.o. provodi razumne zaštitne mjere za zaštitu podataka ne može jamčiti zaštitu bilo koje informacije prenesene na ili s Internet stranice www.liberfin.hr te nije odgovorna za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi.

Izmjena Politike privatnosti. Ovu Politiku privatnosti i uvjete korištenja osobnih podataka Liberfin može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta Politike privatnosti na Internet stranici www.liberfin.hr. Ukoliko se Korisnik ne slaže s ovom Politikom privatnosti, upućujemo Korisnika da napusti te ne pristupa i ne koristi Internetsku stranicu www.liberfin.hr.

Izmjena Politike privatnosti i uvjeta korištenja osobnih podataka stupa na snagu odmah nakon objave na Internetskoj stranici www.liberfin.hr. Nastavak uporabe Internetske stranice www.liberfin.hr od strane Korisnika nakon stupanja na snagu izmjena, podrazumijeva da Korisnik potvrđuje i prihvaća izmijenjenu Politiku privatnosti i uvjeti korištenja osobnih podataka. 

Statistika poslužitelja. Ova web stranica koristi Google Analytics mjerenje statistike posjećenosti.

Cookies (kolačići)

Pridržavamo pravo koristiti kolačiće (engl. cookies) na web stranici www.liberfin.hr. Kolačići predstavljaju skup podataka koji služe kao vaš anonimni individualni identifikator, na način da ga pojedina stranica na web stranici www.liberfin.hr koju posjećujete šalje vašem pregledniku.

Kada pristupite pojedinoj stranici www.liberfin.hr, šaljemo vam kolačiće koji se pohranjuju na vašem računalu i služe za bilježenje informacija o vašim prethodnim posjetama (npr. koliko puta ste pristupili stranicama www.liberfin.hr). To znači da ćemo prilikom svakog sljedećeg pristupa na www.liberfin.hr potražiti vaš kolačić kako bismo pročitali u njemu zapisane podatke.

Kolačić ne sadrži vaše osobne podatke, nego omogućuje brže i učinkovitije aktiviranje informacija, podataka i postavki koje ste već prethodno priopćili prilikom pristupa i korištenja www.liberfin.hr. Našim kolačićima na vašem računalu ne može pristupiti neka internetska stranica koja nije dio web stranice www.liberfin.hr. Liberfin.hr prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o čitanosti svojih stranica i pri tom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na:
http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Liberfin d.o.o.

Vranovina 30, Zagreb

e- mail: info@liberfin.hr