Kontaktirajte nas

Uz nas je lakše!

Pružamo potporu tvrtkama u svim fazama rasta i razvoja.

Financijsko savjetovanje

Bez obzira nalazi li se vaša tvrtka u fazi rasta i investiranja ili u zreloj fazi, podržat ćemo vaša nastojanja na način da ishod bude najbolji mogući za vašu tvrtku. Financijsko savjetovanje obuhvaća široki spektar aktivnosti.

Krećete li u projekt financiranja, za vas ćemo odraditi pripremne radnje i pronalaženje sredstava za realizaciju vaše ideje te pratiti njenu provedbu. Pomoći ćemo vam u evaluaciji projekata, razvoju poslovnih planova, optimizaciji izvora financiranja te odraditi kompletnu komunikaciju s financijskim institucijama.

Ako je vaša tvrtka u zreloj fazi poslovanja pomoći ćemo vam u optimizaciji poslovanja, povećanju profitabilnosti, restrukturiranju financija i refinanciranju obveza.

Kroz financijsku analizu vaše tvrtke moći ćemo vam ukazati na prednosti i nedostatke u poslovanju te kako ga unaprijediti.

Kroz poslovno planiranje omogućit ćemo vam donošenje poslovnih odluka brzo i na vrijeme.

Te sve to uobličiti u korisno računovodstvo koje će vam u svakom trenutku dati ispravnu sliku poslovanja.

Zašto je Liberfin financijsko savjetovanje najbolji izbor za vašu tvrtku?

Prednost Liberfina je što poduzetnik na jednom mjestu dobije kompletnu uslugu financijskog savjetnika odnosno financijskog direktora obzirom smo koncipirani kao kompletan financijski odjel.

Sinergijski učinak našeg tima stručnjaka iz segmenta financija i računovodstva omogućava poduzetnicima uštedu vremena odnosno pravovremene i relevantne informacije za donošenje poslovnih odluka.