Kontaktirajte nas

Uz nas je lakše!

Uz nas je lakše

Usluge

Podržavamo direktore i vlasnike poduzeća u pravilnom i pravovremenom donošenju poslovnih odluka. Pomažemo u savladavanju izazova upravljanja financijama kako bismo osigurali najpovoljnije poslovne rezultate za naše poslovne partnere.

Naš tim posvećenih i odgovornih stručnjaka s višegodišnjim iskustvom rada u najvećim bankama u Hrvatskoj, koji iza sebe imaju mnogobrojne projekte financiranja od strane banaka, pomoći će vam da nadvladate nedostatke prošlih i trenutačnih izazova. Tu smo da vam olakšamo poslovanje, pomognemo ostvariti veći profit i rast. Osiguravamo vam:

  • Pravodobnu reakciju
  • Stručnost
  • Vrijeme.

Doprinosimo bržem i boljem donošenje strateških odluka za poslovanje. Dok donosite kritične odluke o vašem poslovanju, možemo vam pomoći da shvatite što pokreće profitabilnost u vašoj industriji i usporediti performanse vaše tvrtke u odnosu na konkurenciju.

Usklađujemo vaše financije sa strateškim prioritetima tvrtke. U većini slučajeva u tvrtkama se događa da je financijski odjel zaglavio u tradicionalnim računovodstvenim poslovima dok se propuštaju prilike od strateške važnosti za uspješnost poslovanja tvrtke. Mi u Liberfinu pomažemo našim partnerima razmotriti sve mogućnosti, ne samo očite, i osigurati da je rezultat u skladu sa strateškim ciljevima.

Smanjenje troškova poslovanja. Efikasnim upravljanjem financijama spriječiti ćete neželjene situacije i ostvariti uštede u poslovanju. Pomoći ćemo vam da oslobodite vaš novac, resurse i kapacitete jer ćemo učinkovito upravljati financijskim restrukturiranjem.

Pravovremena informacija. Olakšat ćemo vam razumijevanje ključnih pokretača poslovanja i pravovremenom informacijom dati podršku u poslovnim odlukama vezano uz pokretačke aktivnosti.

Preuzeti ćemo kompletnu brigu oko komunikacije s bankama. Usmjerite svoje vrijeme na upravljanje vašim poslovanjem, a komunikaciju s bankama i ostalim financijskim društvima prepustite nama.