Kontaktirajte nas

Uz nas je lakše!

Naš angažman, vaša ušteda vremena!

Komunikacija s financijskim institucijama (bankama, HBOR, HAMAG BICRO…)

Tvrtkama pomažemo izbjeći uobičajeni scenarij kod traženja sredstava za financiranje rasta poduzeća od strane financijske institucije a koji je opisan u nastavku.

Poduzetnik kad odluči pokrenuti investiciju prvo što napravi je da uloži određeno vrijeme i napravi svoje istraživanje, kalkulacije i „složi brojke“ s kojima ode u banku gdje ga u većini slučajeva traže da dostavi poslovni plan ili investicijsku studiju, ovisno o složenosti projekta. Poduzetnik potom pronađe savjetnika koji napiše „studiju“ u dva dana te misli da je time riješio sve. Međutim, tek kad dostavi „studiju“ u banku odnosno kad je banka pročita te postavi veliki broj pitanja shvati da je tek na početku pa ako i odluči krenuti dalje utroši 5-6 mjeseci do realizacije projekta u slučaju da se banka uopće odluči pratiti tj. financirati investiciju.

Tvrtkama pomažemo izbjeći sve zavrzlame oko ishodovanja financiranja za rast poduzeća.

Štedimo vrijeme, a vrijeme je novac!

Zašto Liberfin preuzima za vas kompletnu komunikaciju s bankama?

Brinemo da imate najpovoljnije uvjete financiranja!

Djelatnici Liberfina imaju dugogodišnje iskustvo rada u banci u segmentu pripreme, analize i praćenja financiranja što nam daje mogućnost da:

U startu, prilikom prvog sastanka vezano za konkretan projekt, možemo procijeniti koje su sve informacije bitne za poduzetnika kod pokretanja investicije, koje informacije će biti bitne za banku tj. što će biti ključno za neki projekt da ga banka razumije i ponudi najoptimalnije uvjete za financiranje rasta poduzeća.

To konkretno znači uštedu vremena za poduzetnika! Da bi poduzetnik utrošio što manje vremena od ideje do realizacije projekta nužno je prepustiti cjelokupnu komunikaciju sa bankama stručnjacima koji znaju prepoznati dobre strane projekta, razumiju što je poduzetniku potrebno za realizaciju projekta, optimalno strukturirati financiranje u skladu sa projektom te u konačnici znaju pripremiti cjelokupnu dokumentaciju za banku te adekvatno prezentirati projekt u banci te ishoditi najoptimalnije uvjete financiranja rasta poduzeća.

Mi gradimo vaš odnos s bankom!